FlorenHus ønsker alle en glædelig jul

Hjemmelavede stjerne på en gren pynter i gangen.

Nu er julen så småt ved at indtræde i Huset og der julepyntes og hygges.

Fredag den 22. december er der julehygge for beboere og familie og herefter går huset på juleferie.

FlorenHus ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Årets juletræ

 

Vores hyggelige kamin er også julepyntet.

August 2017.

Sommerfest 2017

Fredag den 25. august 2017 blev årest sommerfest på FlorenHus afholdt.

Det var super lækkert sommervejr med sol fra en skyfri himmel og ingen vind.

Det eneste der kunne sættes en lille finger på, var at Bonden på den anden side af hækken, skulle høste, så vi fik en del halm ind. Dette blev da også samtaleemnet et øjeblik, som vi alligevel kunne grine lidt af.

Lækker buffet af vores tidligere kok Malene, som også havde taget hendes mand Kenneth med til at grille det lækre kød. På buffet'en var der tomatsalat med syltede løg og små kugler mozarella, små nye kartofler, grillet grønt: squash, peberfrugt og forårsløg, et fad salat med iceberg, gulerødder, ærter, agurk og radisser. Div. dressing, oliventappanade og hjemmebagt brød. Der blev grillet lækkert oksekød, kylling og pølser.

For enden af buffet'en er der et glimt af Musik Hans, som var ved at gøre klar til spille for os.

Efter buffet'en var der stort dessert-, kage- og kaffebord.

Der var lækker brownie med friske hindbær, vanilje panna cotta med Oreo crunch og friske bær også af vores tidligere kollega Malene.

Kollega Mads skulle til dagens anledning klædes ud som julemand til stor morskab for hele selskabet.

Der var også lagt små sedler under nogle af tallerknerne. Sabine skulle rejse sig og sige "Halleluja", når der var nogen der sagde "skål". Pernille Souschef skulle rejse sig og sige "dear God", når hun hørte "halleluja", så det satte også lidt kulør på festlighederne.

Musik Hans var også inviteret til at underholde os med sang og spil. Vi sang fra sanghæftet og der var også et indslag fra Sacha med hendes egen sang med Mads  på guitar.


Juni 2017.

Sommertur til Bornholm den 20. - 23. juni 2017.

Smuk natur på Bornholm

Tirsdag den 20. juni tog hele FlorenHus til Solskinsøen Bornholm. Vi var i alt 17 afsted og turen gik over Ystad til Rønne med skønt vejr til at sejle i. Vi var heldige med vejret i uge 25 og fik set Solskinsøen fra sin bedste side. Vi havde indkvarteret os hos Gudhjem Feriepark i lidt mindre Hytter, så det var muligt at trække sig lidt. Hjemme fra planlagde vi, at Hammershus skulle besøges og det var også muligt at komme ud og se et falkeshow. Der skulle også være plads til at være impulsiv samt tid til en masse hyggelig samvær.

Torsdag den 22. juni var sidste aften på Bornholm, og der var alle ude og spise på resturant Brøddan. Turen gik hjem igen fredag, så alle kunne nå hjem og holde Skt. Hans.

Hammershus
Restaurant Brøddan, hvor vi spiste den sidste aften.

Maj 2017.

Tillykke til Hans med sit 10 års jubilæum

Den 1. maj 2017 har Hans Rowland været ansat på FlorenHus i 10 år.

Dette blev markeret onsdag den 3. maj 2017 som surprice for Hans, da han ikke ønskede den store opmærksomhed.

Da Hans mødte ind onsdag morgen kl. 7.30 var flaget allerede hejst. Så var der stort morgenbord med brød fra den lokale bager sammen med beboere og kollegaer.

Til personaletmødet kl. 13 blev det også til kagemand, danske jordbær og alcohol fri boblevand.

Blomster og gave skulle han naturligvis også have. Da Hans er glad for at cykle på landevejen, blev gaven et par lækre cykelbriller.

Der bliver overrakt gave og blomster.

Lækre danske jordbær.